29-11-16-Zorgland-k

29-11-16-Zorgland-h

Bijzonder gewoon Wonen

Iedereen moet gewoon kunnen wonen. Dat is een basisrecht voor elk mens. Ook voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij zo dicht mogelijk bij jouw eigen sociale leven woont. Bij familie, vrienden, sportengelegenheden… Want dat is onmisbaar. Zo zelfstandig mogelijk, met precies de zorg en begeleiding die je nodig hebt. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij dit op maat voor jou mogelijk maken.

Een mooie woonlocatie

Gewoon meedoen met de samenleving lukt het beste midden in een woonwijk. Waar je een praatje kunt maken met de buren en waar je gemakkelijk zelf boodschappen kunt doen. Daarom ligt onze woonlocatie midden in een mooie wijk in het dorp Zeeland. Het centrum met winkels en een bushalte is op loopafstand. Je hebt een eigen appartement, waarbij je altijd begeleiding kunt oproepen bij leermomenten. Je kan zelfstandig iets ondernemen, maar je kunt ook iedere dag terugvallen op de groep en samen eten, koffie drinken of een spelletje doen.

Waarop kun jij rekenen bij Bijzonder Wonen?

Zorgland zorgt er met Bijzonder Wonen voor dat:

  • jij zo normaal en zelfstandig mogelijk kunt wonen, met de zorg die je nodig hebt;
  • jij geniet van een maximaal haalbare kwaliteit van wonen, zorg en dienstverlening;
  • alle noodzakelijke processen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk zijn geregeld.

Hiervoor kun jij bij ons terecht

Ben je toe aan een nieuwe stap in je leven? Is de stap naar zelfstandig wonen (nog) te groot?
Dan is Bijzonder Wonen bij Zorgland iets voor jou. Wij begeleiden je graag in het nemen van deze stap, waarbij we jouw mogelijkheden en jouw tempo volgen.

Kom en doe gewoon mee! Zorgland. Bijzonder gewoon.

Bijzonder Wonen aanvragen?

Heb jij nou zo’n hulpvraag? Of zou je wat meer willen weten over Bijzonder Wonen bij Zorgland? We leren jou graag beter kennen tijdens een gesprek. We brengen dan jouw vragen en wensen in kaart en luisteren naar hoe wonen er voor jou uit mag zien. Zorgland slaagt er iedere keer weer in om een goede match te vinden tussen de persoon en het woningaanbod! Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.
29-11-16-Zorgland-j

Stel je vraag