Werken op de Kinderboerderij in Uden?

In december 2016 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de Kinderboerderij Uden. De Kinderboerderij Uden heeft een belangrijke  regionale functie voor bewoners van Uden en omgeving. De Kinderboerderij is dagelijks open en vrij toegankelijk. Bezoekers kunnen er kennismaken met verschillende, voornamelijk Nederlandse boerderijdieren in een verzorgde omgeving. Het aanbod is zo dat bezoekers graag terugkomen. De Kinderboerderij is ook een fijne plek om met volwassenen rond te lopen en daarna te genieten van een kopje koffie op het terras of in de serre.
Samen met jou, de beheerster van de Kinderboerderij en de begeleiding van Zorgland wordt gekeken wat je graag doet en wat je mogelijk nog wil leren. Voorop hierin staat plezier en leren.
Dit wil dus zeggen dat je als je ergens geen plezier aan beleeft je nog kan leren om de taak uit te voeren. Je kan er ook plezier in krijgen als je geleerd hebt hoe een taak uit te voeren. Samen zoeken naar wat je goed kan en waar je plezier aan beleeft is belangrijk om te leren!

Wat kan je zoal doen of leren op de Kinderboerderij?

  • Verzorgen van de dieren
  • Verzorging en aankleding van het terrein
  • Kantinewerkzaamheden
  • Klussen en onderhoud werkzaamheden

Kom en doe gewoon mee! Zorgland. Bijzonder gewoon.